Події
9 травня 2018
Італієць жорстоко вбив свою дружину-українку й застрелився - ЗМІ (фото, відео)
Вбивство сталося в родинному домі, в самому центрі міста.
news-image

8 травня в місті Мелфі провінції Поненца (Італія) 33-річний Антоніо Жирарді після 7 місяців шлюбу застрелив свою дружину, дівчину з Дніпра Марину Новожилову. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Чоловік повернувся з роботи і вистрілив дружині з табельної зброї прямо в серце. Через деякий час Жирарді наклав на себе руки. Про це "Інформатору" повідомили рідні та близькі убитої Марини Новожилової, які зараз збирають кошти на кремацію дівчини. 

"Вчора вранці сталася трагедія. Чоловік Марини — Антоніо Жирарді, на ґрунті ревнощів вбив її, а потім і себе. Антоніо працював охоронцем. Він вистрілив Марині у серце з табельної зброї. Антоніо повинен був здати нічну зміну і прийти додому до 6:00. Але він пішов зі зміни раніше, що пізніше змусило колег вирушити на пошуки Антоніо", — розповіла сестра Марини Новожилової Олена Яновська, яка разом зі своїм чоловіком і сином гостювали у молодої сім'ї в Італії.

Вбивство сталося в родинному домі, в самому центрі міста. Про подію до поліції повідомив сусід, який близько 7:30 ранку почув постріли з будинку, де пізніше були виявлені тіла. Тіла виявив чоловік сестри Марини Новожилової. Пара одружилася 23 жовтня 2017 року. Наразі мотив невідомий — слідчі розглядають всі можливі версії. За попередніми даними, пара перебувала в процесі розлучення, а Антоніо Жирарді не хотів розривати шлюб.


Читайте також: Російські хакери погрожували дружинам військових США від імені «Ісламської дерджави»