Події
11 травня 2018
Отруєння у Черкасах: більшість школярів сьогодні випишуть з лікарні
Зазначається, що під наглядом лікарів залишаться лише ті, хто має якісь відхилення від норм в аналізах.
news-image

У Черкасах під наглядом лікарів залишаться лише ті, хто має якісь відхилення від норм в аналізах У Черкасах з обласної лікарні сьогодні, 11 травня, буде виписано більшість школярів, які потрапили на до реанімації з отруєнням невідомою речовиною 8 травня, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Зазначається, що під наглядом лікарів залишаться лише ті, хто має якісь відхилення від норм в аналізах. Ще кільком дітям проведуть додаткове обстеження на прохання батьків. За даними лікарів, наразі стан дітей задовільний.

Також медики запевнили, що  не виписуватимуть тих, у котрих помітили зміни в аналізах крові.  Навчання у черкаській школі №8 наразі призупинене та буде відновлене вже у понеділок, 14 травня.

Нагадаємо, наразі вивчається більше п'яти чинників, які могли стати причиною масового отруєння у Черкасах. На лікарняних ліжках з 8 травня перебувало 53 дитини, 4 вчителя. Наразі з реанімації всі переведені у загальні палати. 

За фактом масового отруєння дітей Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). 

Читайте також:Медики розповіли, яких продуктів варто уникати людям з хворими нирками