Суспільство
12 травня 2018
Західний кордон посилили трьома сотнями військових
Офіцери та курсанти Національної академії Держприкордонслужби.
news-image
Триста військовослужбовців Національної академії Держприкордонслужби України залучили до посилення кордону в рамках спеціальної операції "Кордон-2018". 

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, передає «Є!»

З 11 травня 2018 року в рамках спільної спеціальної прикордонної операції "Кордон-2018", яка проводиться за ініціативи та під координацією прикордонної служби, до посилення охорони державного кордону залучено резерви голови Державної прикордонної служби України від Національної академії відомства. Загалом понад 300 військовослужбовців посилять ділянки держрубежу з країнами Європейського Союзу у межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що офіцери та курсанти Національної академії Держприкордонслужби матимуть змогу на практиці втілювати отриманні знання і навички та одночасно підвищити захищеність державного кордону. 

Протягом кількох днів вони ознайомляться з особливостями проходження кордону та специфікою охорони держрубежів на річковій, гірській та рівнинній ділянках. Після цього курсанти академії повноцінно нестимуть службу у складі змін прикордонних нарядів, - додали у ДПСУ.