Події
14 травня 2018
Шестеро осіб отримали поранення внаслідок вибуху в Києві
Двоє невідомих осіб підійшли до паркану складських приміщень і кинули на територію невідомий предмет.
news-image

Сьогодні уранці шестеро осіб отримали поранення різного ступеню та були госпіталізовані внаслідок вибуху вибухового пристрою, який кинули двоє невідомих на територію складських приміщень у Голосіївському районі Києва. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає «Є!» із посиланням на УНН.

"Сьогодні до чергової частини ГУНП надійшло повідомленні, що у Голосіївському районі міста Києва стався вибух, внаслідок якого отримали тілесні ушкодження шестеро осіб, яких госпіталізовано до лікарні. Один з них перебуває у непритомному стані. З місця події вилучено фрагменти вибухового пристрою, який направлено на проведення експертизи", - йдеться у повідомленні.

Попередньо поліція встановила, що під ранок двоє невідомих осіб підійшли до паркану складських приміщень, що знаходилися під охороною, і кинули на територію невідомий предмет, у результаті чого стався вибух.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб. Проводяться необхідні слідчі дії.

Читайте також: У РФ неповнолітні дівчина і хлопець прив'язали себе один до одного і вистрибнули з 14 поверху