Події
14 травня 2018
У мережі показали, як в Сумах поліція знущається над чоловіком (відео)
Сумської місцевою прокуратурою було відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень із застосуванням насильства співробітниками поліції.
news-image

Патрульні принижували бездомного чоловіка, пише «Є!» з посиланням на РБК.

У Сумах біля одного з будинків поліцейські знущалися над чоловіком, який сидів на лавочці. Жінка-"коп" штовхала його ногою, а чоловік наступав ногою на пальці. Відео зняв місцевий житель, який спостерігав ситуацію з вікна. Ролик опублікували на сторінці "Київ Оперативний.

Як повідомляє видання "Факти", Сумської місцевою прокуратурою було відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень із застосуванням насильства співробітниками поліції.

Однак з розслідуванням поки вийшла заминка. Оскільки у прокуратури, раніше займалася злочинами поліцейських, відібрали функцію слідства, то зараз вирішується питання, хто ж буде вести розслідування. Наголошується, що фігурують на відео правоохоронці — співробітники патрульної поліції.

Скандальне відео виявлено співробітниками Управління патрульної поліції Сумської області. Після чого були встановлені особистості фігурантів. В даний час вони відсторонені від несення служби, у них відібрані пояснення.

Читайте також:Шестеро осіб отримали поранення внаслідок вибуху в Києві