Суспільство
16 травня 2018
Психолог пояснив, чому люди конфліктують
Виявляється, любов до себе покращує стосунки з іншими.
news-image

Конфлікти з колегами, друзями і близькими — відображають внутрішні конфлікти людини.

Щоб налагодити стосунки з іншими людьми, варто зрозуміти себе, пише психолог Михайло Лабковський на своїй сторінці в Instagram, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

"Життя невротика - це один суцільний тригер. Йому сказали абсолютно нейтральну за змістом фразу, а він сприйняв її як образу. Обставини склалися саме так — йому здається, що доля знову в нього плюнула. Партнер щось забув і не зробив - "мене не цінують, мене не розуміють"", - пише фахівець.

Коли людина позбавляється від внутрішніх конфліктів, життя дивовижному чином раптом налагоджується, пише Лабковський.

"Любов до себе і впевненість дає багато. У людини налагоджуються справи, з'являються гроші, відносини з іншими стають спокійними і приносять задоволення. Такі люди настільки вільні і не зациклені на собі, настільки закохані у життя, що просто фізично не здатні бути сволотою. Це психологічна аксіома: безумовно любляча себе людина здатна любити інших", - переконаний психолог.

Любов до себе покращує стосунки з іншими, резюмує фахівець.

Люди не можуть розпочати нові стосунки, бо не вийшли з минулих, вважає психолог Михайло Лабковський. Потрібно навчитися відпускати минуле кохання. Лише тоді у житті з'явиться новий партнер.

Читайте також:Для українських медиків запустили сайт з міжнародними протоколами лікування