Політика
17 травня 2018
І дві тонни майонезу: стало відомо, які спеції та приправи полюбляє вживати наш Гарант Конституції
Підприємство, що дбає про харчування Президента України, закупить майже три тисячі кілограмів трав, спецій та заправок до їжі.
news-image

Підприємство, що дбає про харчування Президента України, закупить майже три тисячі кілограмів трав, спецій та заправок до їжі, пише «Є!» з посиланням на Експрес-онлайн.

Усе оплатять державним коштом.  Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" продовжує закупляти продукти харчування для своїх їдалень.

Днями працівники "Гарант-сервіс" через систему ProZorro замовили заправки та приправи на загальну суму 257 тисяч 549 гривень.  

У тендері виставили 4 лоти:  

Лот №1 – трави та спеції (1864 кг).   Лот №2 – спеції, заправки (840 кг).  

Лот №3- соуси, приготовані заправки та суміші приправ (162 кг).  

Лот №4 - майонез (2026 кг).  

Нагадаємо, що "підприємство Гарант-сервіс здійснює організацію харчування працівників Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Державного управління справами та інших", – повідомляла Експрес-онлайн у відповіді на запит генеральний директор "Гарант-сервіс" Оксана Гайдаєнко. Загалом вони обслуговують сім віп-їдалень.  

То які ж приправи та соуси полюбляють Президент та його друзі?

У переліку до тендерної документації знаходимо такий перелік: бад"ян, васабі, вегета, гвоздика, кардамон, кориандр, кориця, куркума, майоран, орегано, паприка, розмарин, прованські трави, суміш квітів, чебрець...  

Приправи до курки, для грилю, до моркви, м"яса, до риби і рису. А ще у списку є різні гірчиці, кетчупи, майонези, соуси, пасти та хрін.

Читайте також:Субсидії по-новому: які права зберегли за українцями