Війна
19 травня 2018
Доба на Донбасі: на всій лінії зіткнення вівся вогонь, знищено двох бойовиків - ООС
Українські війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.
news-image

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається складною.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Упродовж минулої доби, 18 травня, на всій лінії зіткнення російсько-окупаційні війська та незаконно створені ними військові формування продовжували випробовувати оборону українських військ на міцність. Як повідомляється у зведенні прес-центру об’єднаних сил станом на 7:00 19 травня, противник 43 рази порушував режим припинення вогню, з них 10 разів застосовував 152-мм та 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети. Українські війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.
За добу, що минула, та впродовж поточної доби втрат серед українських військовослужбовців немає. За даними розвідки, знищено 2 та поранено 3 бойовика російсько-окупаційних військ військ. Активні бойові дії тривали на Луганському напрямку в районах населених пунктів Новозванівка, Попасна, та Троїцьке.  На Горлівському напрямку відмічається активність противника в районах населених пунктів Зайцеве, Залізне. На Донецькому – Авдіївська промзона, Піски.  На Маріупольському напрямку постійно тривають бойові дії в районі населених пунктів Водяне, Лебединське та Широкине.
В районі населеного пункту Водяне було виявлено снайперську пару. Контрснайперськими заходами наших підрозділів турбуючий вогонь снайпера було оперативно подавлено. 


Читайте також: Стрілянина в Техасі: Трамп пообіцяв докласти зусиль для посилення безпеки учнів
Читайте також: ООС: Бойові дії тривали по всій лінії розмежування, знищено 6 окупантів