Війна
22 травня 2018
Чорний день у бойовиків: під час наступу отримали відповідь - 15 трупів та 13 поранених
Біля Авдіївки та Мар'їнки були застосовані контрснайперські заходи, після чого обстріли українських позицій припинилися.
news-image

21 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойові дії тривали вздовж всієї лінії зіткнення. Російско-окупаційні війська застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети. Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь не дозволяючи окупантам витіснити наших захисників з вигідних оборонних позицій, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Біля Авдіївки та Мар'їнки були застосовані контрснайперські заходи, після чого обстріли українських позицій припинилися. За даними розвідки, знищено 15 та поранено 13 бойовиків зі складу російсько-терористичних військ. Серед українських військових теж є втрати — 2 загиблих та 9 поранених. Про це повідомили у штабі ООС.

"Противник активними наступальними діями намагався витіснити наших воїнів зі звільненого Південного, який атакував з трьох напрямків. При цьому сіяв паніку серед мирних жителів Горлівки та вів вогонь безпосередньо по м. Торецьк", - йдеться в повідомленні.

Всіх українських поранених військових евакуйовано до госпіталю, де їм надано медичну допомогу.

Читайте також:21 травня загинули двоє українських військових, ще дев’ятеро зазнали поранень