Події
23 травня 2018
Іво Бобул йде в президенти
Співак розповів, що грошей на передвиборчу кампанію він проситиме у Трампа.
news-image

Народний артист України Іво Бобул заявив, що має намір балотуватися на пост президента України в наступному році. Про це він сказав в ефірі каналу 112, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.  

"Збираюся. Зараз збираю фінанси, в першу чергу. А, ну, народ підтримає, я це сто відсотків знаю. Навіть не сумніваюся в цьому", - сказав співак.

Бобул розповів, що на цей крок його підштовхнула незгода з нинішньою політикою влади.  

"Дорогі співвітчизники, я зважився на цей крок, бо бачу, що країна, в якій ми живемо, трохи йде не туди, куди потрібно. Ми валимося в якусь безодню, треба зупинитися. Аби зупинитися, потрібно мати команду. Команда у мене, практично, готова, програма готова. Як тільки почнуться вибори, коли можна буде вийти і проанонсувати політичну платформу, ми все це зробимо", - запевнив Бобул.

Щодо того, хто входить у його команду, артист говорити не став, щоб конкуренти їх "не перекупили".  

Бобул заявив, що ставши президентом, обов'язково візьметься за Болонську систему, за якою оцінюють в українських школах. Також зверне увагу і на медицину.   Також співак розповів, де збирається взяти гроші на передвиборну кампанію.  

"По-перше, я хочу поговорити з Трампом. Мені треба поїхати в Штати, попросити у нього допомоги. Я думаю, він допоможе. Я вважаю, що погляди у нас збігаються", - рішуче сказав Іво Бобул.