Події
24 травня 2018
У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію
До місцевої поліції із корпусом від гранати РПГ-22 в руках прийшов 47-річний місцевий мешканець.
news-image

У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію. Про це йдеться у повідомленні поліції Донецької області, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"Чоловік із психічним захворюванням вистрелив з ручної гранати у повітря, уламки якої пошкодили вікно дитячої амбулаторії. Постраждалих немає. За фактом проходять слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

 Як зазначається, до місцевої поліції із корпусом від гранати РПГ-22 в руках прийшов  47-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що пакет із вибуховим пристроєм знайшов на вулиці, він вистрілив гранату у повітря, а потім звернувся у поліцію.

Після цього до поліції надійшло повідомлення про пошкодження віконної лудки у дитячій амбулаторії та знайдені уламки від снаряду. Повідомляється, що чоловік має психічне захворювання та перебуває на обліку в місцевій психіатричній лікарні. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 

Читайте також:У Деснянському районі Києва ввели карантин через собачий сказ