Події
24 травня 2018
Випадки отруєння дітей у школах між собою не пов'язані, - Нацполіція
Найбільше поліцію турбує випадок у Черкасах, оскільки в Миколаєві та Харкові причина отруєння дітей відома - застосування кимось перцевого або газового балончика.
news-image

Національна поліція не пов'язує випадки отруєння дітей у школах між собою. Про це Українським Новинам повідомило джерело в керівництві відомства, пише «Є!».

"Ці випадки не пов'язані. Все, що можу сказати", - сказав він.

Зі слів джерела, найбільше поліцію турбує випадок у Черкасах, оскільки в Миколаєві та Харкові причина отруєння дітей відома - застосування кимось перцевого або газового балончика. Також джерело не виключило, що випадки застосування кимось газу можуть бути певним квестом між школярами.

Нагадаємо, Міносвіти порадило школам посилити охорону та пропускний режим через випадків отруєнь. Поліція почала розслідувати отруєння дітей невідомою речовиною у школі у Харкові як хуліганство внаслідок інциденту 37 учнів звернулися за медичною допомогою з скаргами на слабкість і утруднене дихання, 26 з них госпіталізовані в лікарню.

При цьому Міністерство освіти і науки не має наміру скасовувати шкільні лінійки і випускні через випадків отруєння дітей невідомою речовиною.

Читайте також:В Україні не будуть скасовувати лінійки та випускні через масові отруєння школярів, - МОН