Спорт
26 травня 2018
Фінал Ліги чемпіонів: букмекери назвали фаворита матчу
Середня ставка на перемогу Реала у 26 найвідоміших конторах світу складає 2.15 до 1.
news-image

Букмекерські компанії вважають іспанський «Реал Мадрид» фаворитом у фінальному матчі Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля», який сьогодні відбудеться у Києві. Проте, перемага мадридського клубу вельми незначна. Середня ставка на перемогу Реала у 26 найвідоміших конторах світу складає 2.15 до 1. В той самий час, на нічию можна поставити з розрахунку 3.81 до 1, а на перемогу Ліверпуля -3.2 до 1, повідомляє спеціалізований портал BerExplorer.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Букмекери також визначили найбільш можливих авторів голів: у складі мадридців це португалець Кріштіану Роналду, а в складі їхніх опонентів – єгиптянин Мохамед Салах. У разі перемоги "Реал" (Мадрид) стане рекордсменом, здобувши перемогу у Лізі чемпіонів три рази поспіль. Як повідомляв УНІАН, сьогодні на НСК "Олімпійський" у Києві пройде фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА 2017/18. За звання кращого футбольного клубу Європи 2017/18 змагатимуться "Реал Мадрид" та "Ліверпуль".


Читайте також: Скандал зі скасуванням рейсів до Києва: «Ліверпуль» відшкодує вартість квитків уболівальникам, які не потраплять на фінал