Війна
27 травня 2018
Бойовики «ЛНР» заявили про затримання двох українських військових, у 14-й бригаді ЗСУ підтвердили самовільний відхід бійців
Бійці самовільно залишили розташування частини.
news-image
В терористичній організації "ЛНР" заявили, що затримали двох "дезертирів" із 14-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, які намагалися перетнути сіру зону. Про це повідомляє підконтрольний бойовикам "Луганский информационный центр", передає «Є!».
Сьогодні, 26 травня, двоє бійців 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які втекли з позицій, були виявлені і затримані під час спроби переходу через так звану сіру зону пильними військовослужбовцями народної міліції ЛНР, – заявив офіційний представник "міністерства оборони ЛНР" Андрій Марочко.

На сторінці 14-ї бригади у Facebook підтвердили, що два військовослужбовці 25 травня самовільно покинули розташування військової частини.

На сьогодні їх місцеперебування не встановлено. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку зазначених військовослужбовців, – ідеться у повідомленні.