Події
27 травня 2018
Винищувачі Ізраїлю нанесли удар по Сектору Гази
Загострення конфлікту поблизу кордону із Сектором Гази відбулося 14 травня, коли в Єрусалимі офіційно відкрилося посольство США.
news-image

Авіація Ізраїлю нанесла удар по військових об'єктах угруповання "ХАМАС" у Секторі Гази. Військові Ізраїлю вказують на те, що атака була проведена у відповідь на перетин кордону і спробу завдати шкоди прикордонній інфраструктурі.

Про це у Twitter повідомила прес-служба Армії оборони Ізраїлю.

Винищувачі Ізраїлю завдали удару по військвих цілях угруповання "ХАМАС" на півдні Сектора Газа. Атака була проведена у відповідь на перетин кордону і спробу завдати шкоди прикордонній інфраструктурі, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, ізраїльські військові додали, що "ХАМАС" несе відповідальність за всі загрози, які походять з території Сектора Гази, і буде стикатися з наслідками своїх дій проти ізраїльських громадян і суверенітету.

Нагадаємо, внаслідок нових сутичок на кордоні Сектору Гази, які відбулися 25 травня між ізраїльськими військовими і палестинцями, загинула одна людина, ще 86 отримали поранення.

Загострення конфлікту поблизу кордону із Сектором Гази відбулося 14 травня, коли в Єрусалимі офіційно відкрилося посольство США. Тоді військові Ізраїлю відкрити вогонь на адміністративному кордоні Сектора Гази, у результаті чого загинуло 52 палестинців. Ще 2400 людей поранені.



Читайте також: Винищувачі Британії патрулюватимуть повітряний простір над Чорним морем