Війна
13 лютого 2015
Семенченко: Неприємно, але правда. Логвинове знову в руках російських військ
Наразі йдуть бої за заволодіння населеним пунктом Луганське
news-image

Частини  30-ї бригади ВСУ  та взвод "Донбаса" були змушені залишити селище Логвінове, і наразі воно контролюється бойовиками, повідомили на сторінці батальйону "Донбас" у Фейсбуці, пише Є | Єдність.інфо.

"Зараз Логвинове в руках террорістов. Командування Національної гвардії розкидало частини батальйону Донбас по різних секторах, тому ми не можемо виступати як окрема бойова одиниця, проблема залишається також з оснащеністю бойовою технікою. При використанні частин батальйону як доданих до ВСУ, постійно виникають проблеми з бойовою злагодженістю і відсутністю нормальної розвідки з боку частин ЗСУ, яка доходить в деяких випадках до прямої дезінформації командування Нацгвардії з боку старших командирів сектора ВСУ. Думаємо, найближчим часом, це стане предметом розгляду військової прокуратури", - йдеться в повідомленні.

Інформацію також підтвердив Семен Семенченко на своїй сторінці у соцмережі.

"Неприємна, але правда. Логвинове знову в руках російських військ. Вчора після того, як терористи безперешкодно підтягнули значні сили і завдали контрудар, частини ЗСУ та залишена без прикриття бронетхнікі Нацгвардія, змушені були залишити селище. Зараз бої йдуть між Логвинове, Миронівське та Луганське з наростаючим озлобленням", - повідомив нардеп.

Відомо, що українськими військовими було знищено більше 50 терористів, кілька одиниць бронетехніки, взяті в полон 17 осіб. За свідченнями полонених, зараз в район посилено перекидаються частини кадрових російських військ. Водіями бойових машин терористів за показаннями полонених вчора були виключно буряти.

"Зараз противник кинув усі сили на заволодіння населеним пунктом Луганське. Йде запекла артилерійська дуель, бої розгорнулися між Луганське і Логвинове. Підбито 3 танки терористів, бої розгортаються з наростаючим озлобленням", -інформує" -йдеться в повідомленні батальйону "Донбас".