Суспільство
29 травня 2018
Фінал ЛЧ в Києві: у поліції заявили, що українцям варто повчитися у закордонних фанів
Британські та іспанські фани вразили поліцейських манерою спілкування.
news-image

Під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві іноземні фанати миттєво та чемно реагували на будь-яке звернення поліції.   Про це в ефірі "Громадського радіо" повідомив начальник управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Можна сказати, що британські та іспанські фани вразили поліцейських манерою спілкування. В якому б стані вони не були, на будь-яке звернення вони реагували миттєво та чемно. Невеликої кількості поліцейських було достатньо, щоб підійти, пояснити, що так не можна робити, — і вони одразу заспокоювались. Фани не вчиняли бійок. І нашим громадянам цьому варто повчитись", — сказав Зозуля.

Він додав, що на чергуванні у столиці під час фіналу чемпіонату було достатньо правоохоронців. А сам захід у Києві пройшов без серйозних правопорушень.

"Фани поводилися досить шумно, це зрозуміло. Ми не отримували скарг на їхню поведінку. Виникали якісь конфлікти у місті між фанами іноземними та місцевими, але ця кількість не перевищувала звичайну роботу поліції на вихідні", — сказав Зозуля.
Читайте також: Курс валют на 29 травня