Світ
31 травня 2018
Трамп зустрівся з Кім Кардашян у Білому домі
Метою візита Кардашян було переконати Трампа помилувати жінку, яка провела більше двох десятиліть за ґратами.
news-image

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп зустрівся із популярною телезіркою Кім Кардашян-Вест, коли та відвідала Білий дім, щоб відстояти інтереси жінки, яка відбуває довічний термін за злочини, пов'язані з наркотиками. Зустріч підтвердив сам Президент на сторінці в Twitter, передає «Є!» із посиланням на УНН.

"Мав сьогодні чудову зустріч з Кім Кардашян, говорили про реформу тюрми та винесення покарання", - написав він, додавши до повідомлення спільне фото з зіркою в Овальному кабінеті.

Метою візита Кардашян було переконати Трампа помилувати 63-річну Еліс Марі Джонсон, яка провела більше двох десятиліть за ґратами і не має права на умовно-дострокове звільнення.

Пізніше знаменитість у Twitter також подякувала американському президенту за зустріч.

"Я хотіла би подякувати президенту Трампу за його час сьогодні. Ми сподіваємося, що президент помилує пані Еліс Марі Джонсон, яка відбуває довічне ув'язнення за перше в житті звинувачення, за ненасильницький злочин, пов'язаний з наркотиками. Ми оптимістично налаштовані на майбутнє пані Джонсон і сподіваємося, що вона та ще багато таких, як вона, отримають другий шанс на життя", - написала Кардашян.
Читайте також: Вайнштейну висунули офіційні звинувачення у зґвалтуванні