Світ
13 лютого 2015
Син Джекі Чана відсидів призначений термін і вийшов на свободу
Молодий чоловік коротав час за гратами протягом 6-ти місяців.
news-image

Як відомо, покарання у вигляді позбавлення волі на півроку молодий чоловік змушений був понести за те, що попався на наркотиках, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Джейсі Чан був затриманий ще в кінці серпня минулого року. До уваги взяли також той час, який він провів за гратами, очікуючи рішення суду і винесення вироку. Про це інформує видання South China Morning Post.

На свободу Джейсі Чан вийшов близько трьох годин ночі. А на ранок суботи вже призначена прес-конференція за участю 32-річного актора. В рамках цього заходу син легендарного Джекі Чана повинен буде офіційно принести вибачення за свій вчинок.

У попередній своїй промові Джейсі визнав, що порушив закон і покарання своє він заслужив. Також чоловік обіцяв, що більше не допустить подібної помилки і не розчарує довіру своїх рідних і близьких.

Також публічне вибачення не так давно приніс і актор Джекі Чан, зазначивши, що не намагався використовувати зв'язки для того, щоб пом'якшити долю свого чада.

Читайте також: Син Джекі Чана засуджений до шести місяців в'язниці за утримання наркопритона

Відомо, що  в Китаї за вживання та розповсюдження наркотиків дають мінімум три роки, максимум розстріл. Так що за уникнення останнього варто, напевно, все ж подякувати гучному імені папи правопорушника.