Події
31 травня 2018
У кабінеті заступника директора київської гімназії знайшли боєприпаси та психотропні засоби
Під час слідчих дій 30 травня поліція виявила у службовому кабінеті підозрюваного предмети.
news-image

Заступника директора однієї зі столичних гімназій викрито на підробленні документів, незаконному зберіганні боєприпасів та психотропних засобів. Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, 29 травня вказаний заступник директора, використовуючи завідомо підроблений примірник розпорядження КМДА, намагався потрапити до кабінету директора гімназії, взяти контроль над фінансово-господарською діяльністю закладу.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Під час слідчих дій 30 травня поліція виявила у службовому кабінеті підозрюваного предмети, схожі на запал до бойової гранати, психотропні засоби, травматичний пістолет та боєприпаси до нього. У КМДА зазначили, що вже готові документи про звільнення із займаної посади зазначеного заступника директора. Також підписано наказ про звільнення за системні порушення директора гімназії. 

«Ситуація у гімназії перебуває під посиленим контролем правоохоронців та представників Київської міської державної адміністрації. До охорони гімназії також залучено співробітників формування «Муніципальна варта», - наголошується у повідомленні.

У КМДА зауважили, що у квітні представники антикорупційних служб міськдержадміністрації провели перевірку фінансово-господарської діяльності зазначеної гімназії. До поліції направлені матеріали про виявлені порушення в роботі гімназії для відкриття кримінального провадження.


Читайте також: Скандал в гімназії: у Харкові директорка ганебно обзивала школярів