Співачка Lama зіграла фею в українському фентезі: фото
За сценарієм фільму співачка грає роль чарівної білосніжної феї.
news-image

Співачка Lama (Наталя Дзеньків) взяла участь у фінальних зніманнях масштабного українського фентезі-фільму "Тільки Диво".

За сценарієм фільму співачка грає роль чарівної білосніжної феї, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

 Новий хіт виконавиці "Привіт, привіт" став одним із саундтреків майбутньої казки, прем'єра якої запланована на кінець цього року.

"Для мене це справжня подія у моєму творчому житті. З дитинства я мріяла зніматися в кіно і зіграти роль Снігової Королеви. Це були незабутні дні знімань з командою професіоналів на чолі з режисером Оленою Каретник та неперевершені емоції, бо ця роль для мене є органічною", – поділилася враженнями Lama.

Стрічка "Тільки Диво" – переможець пітчингу Держкіно і має найрекордніший для України бюджет – майже 62 мільйони гривень, 44 мільйони на створення фільму виділяє держава.

Глядачі дізнаються історію юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька, долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод. Головні герої не лише долатимуть труднощі, а й знаходитимуть справжнє кохання та будуватимуть міцну дружбу.

"Тільки Диво" вже став одним із найочікуваніших фільмів вітчизняного кінематографу, його прем’єра запланована цієї зими.

Читайте також: Бабченко: Я поки ще живий. Не дочекаються