Події
2 червня 2018
У Рівному легковик зіткнувся з пасажирським автобусом, є жертви (фото)
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
news-image

У Рівному вчора ввечері автомобіль Renault Megane зіткнувся з автобусом Setra сполученням «Київ-Львів». Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, 41-річний водій легковика, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом. Внаслідок аварії один з пасажирів легковика отримав тяжкі травми, від яких сьогодні близько 4 ранку помер у лікарні. Також травми отримали водій та пасажирка автомобіля, їх госпіталізували до травматологічного відділеня.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"У момент зіткнення у автобусі перебувало 42 особи, з яких травмувалася лише 23-річна пасажирка, її госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Решта пасажирів пересіли до іншого автобусу і поїхали до пункту призначення", - додали у поліції.

 Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчики. У водія легковика відібрали зразки крові з метою визначення наявності алкоголю чи наркотиків.


Читайте також: Доба на Донбасі: 33 обстріли з боку бойовиків, активізувалися снайпери