Марічка Бурмака презентувала кліп про дорослі почуття сильної жінки
У кліпі співачка опиняється у місці своїх спогадів, там, де колись була любов.
news-image

Народна артистка України Марія Бурмака презентувала відеокліп на свою нову пісню "Рибка", створений у тандемі з саундпродюсером Вадимом Лисицею. Про це вона повідомила в коментарі виданню Укрінформ, передає «Є!»

«Це пісня про дорослі почуття сильної жінки, коли речі хочеться називати своїми іменами. Часто вже ніби дорослі люди називають один одного смішними і трохи дивними словами. З ніжністю, теплотою і любов'ю. Сонечко, котик, перлинка, рибка. А буває що і почуття проходять, а ці слова залишаються та живуть своїм життям. Обростають власними історіями і легендами. Коли писалась ця пісня, я якраз думала про те, яка різниця, як тебе називають, якщо із цією людиною ти відчуваєш себе справжньою жінкою», - розповіла Бурмака.

У кліпі співачка опиняється у місці своїх спогадів. Там, де колись була любов, тепер панує сірість: зів'ялі квіти, забуті листи, речі, вкриті пилом, але достатньо лише однієї іскри, щоб відродилось кохання.

«Вмить, все оживає та наповнюється світлом. І лише золота рибка, як головний талісман цієї історії, знає усі секрети», - додала вона, розповідаючи про свій новий кліп.