Суспільство
4 червня 2018
Сніжана Єгорова звільнилась з каналу «Прямий» після ефіру з екс-чоловіком
Ведучий ефіру запропонував глядачам телеканалу зробити вибір між Єгоровою та Мухарським.
news-image

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка працювала на українському телеканалі "Прямий", вирішила звільнитись з компанії після курйозного опитування для глядачів в ефірі з її екс-чоловіком Антіном Мухарським, передає «Є!» із посиланням на 24 канал.

Жінка у Facebook заявила, що в ефірі передачі "Поярковnews" 1 червня за участю її колишнього чоловіка Антіна Мухарського глядачам запропонували опитування, в якому потрібно було вибрати, "кого врятувати" і "не дати вбити ворогу": Антіна Мухарського або Сніжану Єгорову. 

Шукаю роботу! Прошу! Репост! Спасибі телеканалу "Прямий", за те, що на стадії свого створення дали можливість вірити в те, що врешті-решт ми прийдемо до цивілізації і створити авторську платформу "Територія Позитиву", яка дала багатьом талановитим і порядним людям вголос заявити про своє існування. Прикро, що найстрашніший ворог, який вбиває, знаходиться найближе, – зазначила Єгорова в соцмережі.

 

Телеведуча додала, що саме в День захисту дітей ведучий ефіру Сергій Поярков запропонував глядачам телеканалу зробити такий вибір:

"Багатодітну матір, яка одна виховує і живе з ними в Україні або багатодітного батька – аліментщика, який покинув вже дві сім'ї і всім своїм малолітнім дітям має виплачувати гроші, які з нього стягуються в примусовому порядку".

За даними телеканалу, в телефонному опитуванні цього телевізійного ефіру взяли участь 2764 телеглядача, 79% з яких зробили вибір на користь Мухарського. Ведуча також звинуватила у відсутності професійної етики не лише Пояркова, а й співведучу передачі Ірину Ратушну.


 

Нагадаємо, що Сніжана Єгорова та Антін Мухарський перебували у шлюбі з 2006 по 2015 рік. Протягом трьох років після розлучення між екс-подружжям не зникає напруга щодо виплати аліментів. У Єгорової та Мухарськогоє троє спільних дітей, які залишилися жити з телеведучою.

Читайте також: Єгорова не хоче, щоб Мухарський говорив з дітьми українською (відео)