Клімкін запропонував Lufthansa використати скандальні відео для реклами рейсів до Києва
Раніше німецька авіакомпанія Lufthansa видалила з YouTube та Facebook рекламний ролик до ЧС-2018 в РФ після того, як на відео упізнали Україну.
news-image

Павло Клімкін запропонував німецькій авіакомпанії Lufthansa використати для реклами рейсів до Києва кадри, відзняті в столиці для рекламного ролика до ЧС-2018 в Росії. Про це голова МЗС України написав на сторінці в Twitter.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"По-людськи розумію, чому Люфтганза надала перевагу зйомкам в Україні, а не в Росії:у нас гарно і безпечно. Але обманювати не можна. Краще знімати в Україні про Україну:) Пропоную на основі відзнятого матеріалу зробити класну рекламу своїх рейсів до Києва:)", - написав міністр.

Нагадаємо, раніше німецька авіакомпанія Lufthansa видалила з YouTube та Facebook рекламний ролик до ЧС-2018 в РФ після того, як на відео упізнали Україну. Німецький журналіст Борис Райтшустер повідомив із посиланням на учасників створення реклами, що Lufthansa у своєму ролику до ЧС-2018 в Росії видала Київ за Москву, тому що в РФ було важко отримати дозвіл на зйомку.

Читайте також: Переконливих доказів причетності Росії до збиття MH17 немає, – міністр транспорту Малайзії