Авіапереліт Порошенка з делегацією в Іспанію обійшовся в 1,5 млн гривень
Президент відвідав Іспанію 2-4 червня.
news-image

Державне управління справами витратило понад 1,5 млн гривень на авіапереліт делегації на чолі з Президентом Петром Порошенком в Іспанію 2-4 червня. Про це свідчать дані Єдиного порталу використання публічних коштів, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

Зокрема, за авіаперевезення делегації на чолі з Президентом за маршрутом "Київ - Сантьяго – Мадрид - Київ" державному авіаційному підприємству "Україна" було виплачено 1 млн 529,3 тис. гривень.

Під час офіційного візиту в Іспанію Порошенко провів зустріч з Королем Феліпе VI, прем'єр-міністром Педро Санчесом, головою конгресу депутатів (нижньої палати парламенту) Аною Марією Пастор, головою уряду Галісії Альберто Нуньєсом Фейхоо, а також з представниками іспанського бізнесу і з президентом футбольного клубу "Реал Мадрид Флорентіно Пересом.

Разом з дружиною Мариною Порошенко і українською громадою Іспанії глава держави помолився в Кафедральному соборі Альмудена в Мадриді за мир в Україні.

Перша леді зустрілася з міністром з питань освіти і досліджень уряду Мадридської автономної області Рафаелем ван Гриєкеном та ознайомилася з іспанським досвідом впровадження інклюзивної освіти.

Читайте також: Нацкомісія з тарифів обрала нову очільницю