Суспільство
6 червня 2018
У Польщі українець напідпитку намагався припаркувати авто перед відділком поліції
Пильність поліції привернула незграбна спроба запаркувати авто.
news-image

У суді в Польщі дасть пояснення 33-річний громадянин України, який незграбно намагався припаркувати свою автівку перед відділком поліції у Ґожуві Великопольському в Любуському воєводстві. Виявилося, що чоловік був напідпитку. Про це поінформував Матеуш Славек із любуської поліції, передає «Є!» із посиланням на Польське радіо.

Інцидент трапився під час вихідних. Увагу чергового та оператора поліцейського відеоспостереження привернув водій, котрий уночі з проблемами намагався припаркувати своє авто на майже порожньому паркінгу перед міською комендатурою поліції у Ґожуві Великопольському.

«Ситуація здалася дивною для поліцейських. Вони запідозрили, що водій авто може бути нетверезим. Коли вони підійшли до нього, аби перевірити це, то відразу відчули сильний запах алкоголю. У чоловіка у крові виявили 1 проміле алкоголю», – сказав Славек.

Він додав, що 33-річний українець відповість за керування транспортним засобом у нетверезому стані, за що загрожує навіть до двох років позбавлення волі. Водночас водій не мав із собою водійських прав, заявивши, що залишив документ в Україні. За це порушення йому доведеться заплатити також штраф.

Читайте також: У Польщі українець напився та їздив на автівці по пірсу