Події
7 червня 2018
У Києві затримано на хабарі двох інспекторів патрульної поліції
Працівників поліції було затримано на робочому місці після одержання ними хабара.
news-image

За 3 тис. грн патрульні не склали протокол про адміністративне правопорушення громадянину, який був винуватцем ДТП, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Прокуратурою Києва спільно з поліцією та слідчими Головного вправління СБУ у Києві та Київській області затримано інспекторів патрульної поліції на одержанні 3 тис. гривень неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

За вказані кошти патрульні не склали протокол про адміністративне правопорушення громадянину, який був винуватцем ДТП, йдеться в повідомленні.

Працівників поліції було затримано на робочому місці після одержання ними хабара. Під час обушків робочих місць та помешкань інспекторів патрульної поліції правоохоронці виявили та вилучили вказані кошти.

 

Наразі поліцейські затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм підготовлено повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування, в ході якого буде перевірена причетність вказаних працівників поліції до скоєння аналогічних злочинів, триває.

Читайте також:Військовослужбовець - кадровик вимагав 25 тис. грн від колеги за включення до миротворчої місії у Конго