Події
9 червня 2018
У Порошенка пояснили, з якою метою Росія збудувала Кримський міст
Він зауважив, що після завершення будівництва цього мосту Росія має намір запустити з Кримом ще й залізничне сполучення.
news-image

Будівництво Російською Федерацією Кримського мосту є питанням виключно інфраструктури і логістики окупованого півострова, як військової бази.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Що таке Кримський або Керченський міст? Звичайно, це політичний проект, це спосіб розкрадання російських бюджетних грошей, це спосіб передвиборної агітації, але це все вторинно. Насправді, Керченський міст – одна з основних військових складових інфраструктури Криму як військової бази. Цей міст їм потрібний не для курортників, не для того, щоб людина могла поїхати в Краснодар за банківською карткою або за огірками, а для того, щоб забезпечувати Крим військовою логістикою", – наголосив пострпред глави держави.

Він зауважив, що після завершення будівництва цього мосту Росія має намір запустити з Кримом ще й залізничне сполучення.

Добудували міст, і зараз вони посилюватимуть своє угрупування і активізуватимуть його... Далі вони запустять залізничне сполучення, і це дуже небезпечно насправді, адже росіяни завжди перевозять свою ядерну зброю залізницею, – сказав Бабін.



Читайте також: На Кримському мосту відбулася перша ДТП