«Візитна картка Росії»: в мережі висміяли трешовий кліп російського співака до ЧС-2018 (відео)
Прем'єра цього «музичного твору» відбулася 1 червня.
news-image

Напередодні ЧС з футболу в РФ колись популярний російський співак Олександр Малінін записав неоднозначну пісню, присвячену майбутнього мундіалю. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

За основу була взята пісня "Moskau", яку в той час виконувала група "Dschinghis Khan", зазначає Главред. Новоявлений "хіт" Малінін записав разом зі своєю дочкою Устиньей. Прем'єра цього "музичного твору" відбулася 1 червня. При цьому користувачі Мережі не оцінили "шедевр" Малініна і розкритикували саму пісню і кліп.

"Стыдобища. Розкажіть цього старезного Кену і вокзальній Барбі, що 80ті закінчилися ще в минулому столітті", - зазначила Larisa Ilicheva
"Малініна як ніби з того світу витягли для цього ролика", - ерничает Артем Коваленко.
"Повний капець! Джек Горобець навприсядки в парі з панночкою з окружної", - відверто знущається Катерина Бордюг.
"Держава напевно виділила 10 мільйонів доларів на цю візитну картку Росії. Мені цікаво хто стверджував і як могли це затвердити загалом? Стыдобища", - запитує Наталія Субботіна.

 Раніше УНІАН повідомляв, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила російській співачці, любительці терористів "ЛДНР" Юлії Чичеріної виступати перед вболівальниками чемпіонату світу з футболу в Ростові-на-Дону. Сама співачка назвала ФІФА «футболобандеровцами» і пов'язує заборону з тим, що «рок – музика протесту».


Читайте також: У Порошенка пояснили, з якою метою Росія збудувала Кримський міст