Політика
11 червня 2018
Жебрівський йде у відставку з посади голови Донецької ВЦА
Президент прийняв відставку.
news-image

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у суботу зустрівся з президентом України Петром Порошенком та попросив про свою відставку. Про це Павло Жебрівський повідомив на сторінці у Фейсбуці, зазначивши, що президент заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін, передає «Є!»

Він нагадав, що був призначений на посаду три роки тому та зауважив, що за цей час вдалося зробити чимало.

"За цей час мені та моїй команді вдалося впровадити та розвивати низку проектів - «Опорна школа», «Український донецький куркуль», забезпечити житлом дітей-сиріт, ремонтувати дороги, розробити концепцію формування єдиного українського культурного простору...", - написав Жебрівський.

Він підкреслив, що на Донеччині наразі  "оживає її українська сутність".

"Міста та вулиці повернули собі історичні назви, у коридорах та кабінетах обласної адміністрації звучить українська мова, чотири міста переклали українською усі таблички та вивіски…", - зауважив політик.
"Ми розпочали величезну роботу. І сподіваюся, вона буде продовжена далі моїм наступником... Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння. Ми разом з вами усьому світу довели: Донеччина – це Україна!", - підсумував допис Павло Жебрівський.