Суспільство
13 червня 2018
«Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною» : батьки використовували доньку для створення порнографічних відео
Дитині лише 4 роки.
news-image

Двоє вихідців з однієї з держав Кавказького регіону використовували свою малолітню доньку для створення порнографічних відео. Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України  В’ячеслав Аброськін, передає «Є!»

За його словами, 29-річний чоловік та його 30-річна дружина для своєї злочинної діяльності використовували свою 4-річну доньку. Зловмисники вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео.

«Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити», – зазначив перший заступник глави Нацполіції.

Продаж цих відеофайлів відбувався в анонімному сегменті всесвітньої мережі Інтернет. Зловмисники зазвичай відшуковували «клієнтів» на такі відео у мережі Інтернет, пропонуючи переглянути або купити відео. Для оплати відео використовували криптовалюту.

Поліцейські встановили нік-нейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів порнографічного змісту. За оперативною інформацією, останнє завантаження файлів цим користувачем було здійснено кілька діб тому.

У квартирі, яку орендували зловмисники у місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині, правоохоронці провели санкціонований обшук. За його результатами вилучено комп’ютерну та відеотехніку, яку подружжя використовувало для створення та розповсюдження порнографічних файлів, а також мобільні телефони.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.