Київ
26 червня 2018
Відтепер щорічно у столиці святкуватимуть День «Динамо»
Захід проходитиме у вересні.
news-image

Відтепер щорічно другої суботи вересня у столиці проводитимуть День “Динамо”. Таке рішення сьогодні на пленарному засіданні прийняли київські депутати, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Київської міськради.

Захід проводитимуть щорічно у другу суботу вересня.

Передбачається, що у день свята вихованці школи “Динамо” будуть проводити сімейний фестиваль, популяризуючи таким чином різні види спорту, що входять до “динамівської сім'ї”. Загалом, вихованці школи “Динамо” відомі не лише високими результатами в футболі, а й у боксі, боротьбі, фехтуванні, легкій атлетиці, плаванні, біатлоні, гімнастиці тощо.

«Це рішення сприятиме пропагуванню здорового способу життя. Адже передбачається проведення просвітницької роботи з уболівальниками різних видів спорту, а також популяризація “динамівського руху”. Якраз створення і проведення таких заходів як фестиваль «Dynamo Family», є тим гарантом і тим майданчиком, де сім’я має можливість згуртуватися. А спорт дійсно робить людину сильною, благородною і справедливою», - зазначила автор відповідного рішення, депутат Київради Алла Шлапак.

 

Читайте також: У київському парку поставили диван із трави