Спорт
15 серпня 2018
Хачеріді розлютив фанатів «Спартака» українською символікою (фото)
Євгена звинуватили в провокації уболівальників "Спартака".
news-image

Вчора у Москві відбувся повторний матч між московським “Спартаком” та “ПАОК” із Салонік, який закінчився із рахунком 0:0, передає «Є!» із посиланням на Ua-football.

Після закінчення поєдинку футболісти грецького клубу підійшли подякувати своїм фанатам за підтримку, а в цей час спартаківські фанати почали викрикувати провокаційні слова на адресу футболістів.

Після цього український захисник "ПАОК" Євген Хачеріді приспустив гетри та вказав пальцем на свої щитки синьо-жовтого кольору.

Це викликало лють російських вболівальників. Євгена звинуватили в провокації уболівальників "Спартака", а в його Iinstagram з'явилися образливі коментарі.

Крім того,  кілька російських ЗМІ зажадали від Європейського футбольного союзу покарати Хачеріді за "провокацію і політичну акцію", а в Російському футбольному союзі назвали Євгена невихованим.

Проте грецький "ПАОК" заступився за  Євгена Хачеріді. За словами прес-аташе клубу,  футболіст відрізняється коректним ставленням до суперників.

"Я не вірю, що Хачеріді спеціально показав щитки фанатам "Спартака". Він передав російському фанату свою футболку після того, як він попросив Євгена. Хачеріді - серйозна та порядна людина з відмінною поведінкою та високим рівнем професіоналізму", - сказав прес-аташе.