Суспільство
17 серпня 2018
На презентації шоу «Танці з зірками» Оксану Марченко зустріли криками «Ганьба» (відео)
Частина активістів кричали "Ганьба!", частина - "Оксано, танцюй!".
news-image

Вчора, 16 серпня, у Національному художньому музеї України відбулася презентація нового сезону шоу Танці з зірками. На захід прийшла учасниця проекту, телеведуча Оксана Марченко, пишуть Українські новіни, передає «Є!».

Коли Марченко піднімалася по сходах музею, під вигуки "Ганьба" її зустрічала юрба активістів, які виступають проти участі в українському телепроекті дружини Віктора Медведчука.

Сама Марченко ніяк не відреагувала на протест і в супроводі охоронців гордо зайшла в приміщення.

На презентації проекту телеведуча також вела себе розкуто і невимушено, спілкувалася з колегами по шоу і позувала в чорному облягаючому платті перед фотокамерами.

Відзначимо, що серед активістів, які поява Оксани Марченко в ефірі, був помічений чоловік у масці Путіна. Він стояв із плакатом на підтримку "Ксюхи" і розповів репортерам, що прийшов підтримати свою куму, яку давно не бачив, і дуже радий, що вона з'явиться на українському телеканалі. 

Проте біля стін художнього музею знайшлися і ті, хто вболіває за Оксану Марченко на шоу Танці з зірками. Так, тоді як більшість активістів кричали "Ганьба!", деякі люди вигукували "Оксано, танцюй!".

Крім Марченко, на презентації проекту зібралися інші учасники і судді Танців: Руслан Сенічкін, Слава Камінська, Аніта Луценко, Павло Зібров, Іраклі Макацарія, Леся Нікітюк, Злата Огневич, Влад Яма і багато інші.

Читайте також: Хачеріді розлютив фанатів «Спартака» українською символікою (фото)