Зібров висловився щодо творчості Олега Винника
Співак зауважив, що у кожного свій зоряний час.
news-image

Український співак Павло Зібров побував на вечірці з нагоди святкування 10-річчя ТСН та поспілкувався із журналістами. Зокрема, співак висловився щодо свого конкурента, іншого улюбленця жінок Олега Винника, передає   «Є!»  із посиланням на ТСН. 

Зібров зауважив, що у кожного свій зоряний час.

"Олежка. В кожного свій час. 15-20 років тому я теж звіздив – їздив кожен день з двома концертами. В кожного свій великий зоряний час. В 40 років можна давати 20 чи 30 концертів. Я давав і 40 концертів. А зараз і фізично воно мені не потрібно. Все, що потрібно з матеріального, я заробив. І хату, і дачу, і машину. Зробив театр, колектив, зняв кліпи і все-все. Зараз головне – підтримувати і не втратити", - зауважив Зібров.

Співак додав, що зовсім не ревнує, що зараз всі жінки пішли за Винником і побажав колезі успіхів.

"Звичайно ні, категорично. Я бажаю Олегу Виннику втриматися на цій планці. Нічого йому не можу порадити. Не потрібно дивитися – молодь наступає, як би ти не хотів, щоб було інакше. Мода змінюється. Я був на піку років з 15, і я щаслива людина", - поділився Павло.

Щоправда, Зібров не взявся робити конкретні прогнози того, коли у Винника почнеться спад у кар’єрі

"Цього я не можу певно сказати. Звичайно, з'явиться за рік-два-три якийсь Сидоренко чи Петренко. Буде нова мода, нові ритми, і це нормально", - впевнений Зібров.
Читайте також: «Вовчиця» зазвучала французькою: західний виконавець переспівав Вінника (видео)