Суспільство
28 серпня 2018
Сумнозвісний Тітушко: проник у дім, зв’язав господаря та забрав гроші
Вадим Тітушко оголошений у розшук.
news-image

Вадим Тітушко, який із вчорашнього дня оголошений у розшук, підозрюється у скоєнні розбійного нападу на приватний будинок у с. Рожни на Київщині та інших злочинах. Про це повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, передає «Є!» із посиланням на УП.

"У липні в один з будинків села Рожни Броварського району Київської області проникла група осіб у чорних масках та спортивній чорній формі зі зброєю. Зв’язавши власників будинку, вони викрали гроші, після чого покинули місце злочину на автівці господаря. У скоєнні цього злочину підозрюються кілька осіб, серед яких і громадянин Тітушко", - сказав Тракало.

Він додав, що поліція також перевіряє цих осіб на причетність до інших розбійних нападів на приватні домоволодіння на Київщини.

"За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 3 187 (розбійний напад) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ", - сказав Тракало.

За його словами, один з підозрюваних у розбійному нападі уже затриманий.

"Ще двоє з учорашнього дня оголошені в розшук. Є рішення Броварського суду про їх затримання і доставку до суду для обрання міри запобіжного заходу", - сказав Тракало.
Читайте також: У київському супермаркеті чоловік погрожував україномовному покупцю та називав його «фашистом» (відео)