Події
30 вересня 2018
На полігоні під Херсоном підірвався військовий
За її словами, потерпілий перебуває в лікарні.
news-image

У Херсонській області на полігоні внаслідок вибуху постраждав військовослужбовець-контрактник. Про це поінформувала начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини Ірина Атаманенко, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

За її словами, потерпілий перебуває в лікарні. На місці працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. 

"Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 128 КК України. Це необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Все буде встановлено під час досудового розслідування", - повідомила представник поліції.

Водночас, місцеве видання "Новий день" повідомляє, що 37-річного чоловіка госпіталізовано з осколковими пораненнями черевної порожнини та травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців. "Товариші по службі пораненого розповіли медикам невиразну історію – нібито той вирішив спалити сміття, і в його купі вибухнула якась ємність. Однак ні підтвердити, ні спростувати цю версію поки не можна", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, 23 вересня в 72-й бригаді, що виконує бойові завдання на сході України, вибухнув міномет "Молот". Постраждали двоє військових. 

Читайте також: Вперше в історії США розбився супервинищувач F-35
Читайте також: Троє українських військових постраждали внаслідок розриву «Молота»