Суспільство
12 жовтня 2018
Стало відомо, які подарунки хочуть отримати чоловіки на День захисника
Шкарпетки, нижню білизну, бритву і піну для гоління чоловіки називали невдалими подарунками.
news-image

Більшість українок і українців (56%) вважає 14 жовтня чоловічим святом, коли прийнято дарувати подарунки. 35% вважає, що в цей день доречно тільки вітати військовослужбовців, а 9% взагалі не вважає цей день святом. Про це свідчать результати опитування Picodi.com, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Чашки, туалетні води, косметичні набори і піни для гоління увійшли в список найбільш популярних подарунків.

Проте, стереотипні подарунки, згідно з результатами опитування, не припадають до смаку чоловікам. Найчастіше саме шкарпетки, листівки, нижню білизну, бритву і піну для гоління українці називали невдалими подарунками.

Чого ж насправді хочуть чоловіки? Найбільш бажаними подарунками українці називали гроші (34%), подарункові сертифікати (22%), гаджети для комп'ютера (21%) або комп'ютерні ігри (10%).

Порівняно з жителями інших країн, українки витрачають на подарунки близьким чоловікам більше, ніж жительки Казахстану (750 грн проти 602 грн), але менше ніж білоруски (1095 грн) і росіянки (972 грн).

Якщо ж порівняти витрати на подарунки на 14 жовтня і на 8 березня, вартість подарунків жінкам майже в 2 рази вище, ніж чоловікам (1371 грн проти 750 грн).

В опитуванні взяли участь 3 тис. респондентів з України, Білорусі, Росії та Казахстану. 

Читайте також: Україна отримала рішення про надання Томоса