Події
27 жовтня 2018
На Донбасі зафіксували 45 вантажівок російського «гумконвою» - штаб ООС
10 автомобілів у цій колоні - військового зразка.
news-image

В окупованому районі Донецької області спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували колону з російськими вантажівками «гуманітарної допомоги».

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Згідно з інформацією, колона складає 45 вантажівок з російськими номерними знаками та написами “Гуманітарна допомога”, які рухались у західному напрямку неподалік Макіївки. 10 автомобілів у цій колоні - військового зразка.
Крім того за повідомленням штабу ООС, упродовж поточної доби, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано один випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

"Опорні пункти наших військ на Приазов’ї, поблизу Водяного, обстріляні з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів, вдруге ворог, крім кулеметів, застосував у районі цього населеного пункту ще й гранатомети. Підрозділи, що обороняються, гідно відповідали. Не полишають окупанти у спокої воїнів Об'єднаних сил неподалік Пісків та Опитного. Тут противник вів прицільний вогонь з гранатометів великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У ході бойових дій жоден військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил не постраждав. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем.

Читайте також: Богомолець: наближені до влади олігархи грабують країну під гаслом реформ
Читайте також: Україна передала Польщі організатора «пограбування століття»