Події
31 жовтня 2018
В Росії 17-річний юнак влаштував вибух у будівлі ФСБ
Підривник загинув.
news-image

Вибух невеликої сили стався в середу вранці в будівлі управління ФСБ в Архангельській області на півночі Росії. Загинула одна людина, поранені троє співробітників служби. Вибуховий пристрій, за попередніми даними, вибухнув в руках загиблого, передає «Є!» із посиланням на ВВС.

"За попередньою інформацією, чоловік, який увійшов у будівлю, дістав із сумки невстановлений предмет, який через деякий час вибухнув у нього в руках, в результаті чого він отримав поранення, несумісні з життям", - сказано в повідомленні Національного антитерористичного комітету Росії.

Слідчий комітет Росії (СКР) порушив кримінальну справу за статтями "теракт" та "незаконне носіння боєприпасів".

За даними слідства, вибуховий пристрій в будівлю приніс 17-річний місцевий хлопець.

"Особистість підлітка встановлена", - повідомили в СКР.

Речниця архангельського управління ФСБ Єлизавета Семушина підтвердила, що в результаті вибуху загинула одна людина, яка не є працівником служби.

Силовики

"Медики зробили все можливе, але ні чим не змогли допомогти потерпілому. Він помер від отриманих травм", - повідомив співрозмовник агентства Інтерфакс в службі "швидкої допомоги".

Троє працівників ФСБ отримали поранення різного ступеню тяжкості.

З будівлі евакуйовано всіх людей.

Видання "Регіон 29" з посиланням на свого кореспондента, який опинився поруч з місцем події, повідомило, що вибух сильно пошкодив прохідну управління ФСБ.

Читайте також: В Україні завтра подорожчає телефонний зв'язок