Політика
15 лютого 2015
Захарченко: ми виставимо рахунок Яценюку
Глава "ДНР" вважає, що укладені в результаті довгих переговорів мінські угоди є великою перемогою самопроголошених республік.
news-image
«Це наша велика перемога. Ми опинилися в стані змінювати Україну як таку - думку народу країни, Конституцію. І всі політичні процеси, які відбуваються в Києві, виявляються підконтрольні нам. Україна знаходиться в економічній і політичній агонії, і як вона буде виходити з цього - питання. Я в Мінську говорив і зараз скажу, що вся окупована територія Донецької області, є територією Донецької народної республіки, яким шляхом ми її будемо забирати - військовим або політичним - все одно », - повідомив журналістам лідер бойовиків Захарченко.

Влада "ДНР" вже підготувала кілька звернень до київської влади, виставивши рахунок по пенсіях і заробітній платі.

«Ми підготували рахунок прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку на виплати заборгованостей з соціальних виплат - зарплати бюджетникам, пенсії, а це - мільярди. Крім цього випущений наказ по формуванню нашої прикордонної служби. Ми хочемо укласти з Києвом договір і самі нести в ДНР службу. Жоден український прикордонник на нашу землю не увійде », - повідомив глава ДНР.
Читайте також: «Якщо Мінські угоди дотримуватися не будуть, ми візьмемо Харків», - лідер бойовиків Захарченко