Шоу-біз та культура
2 листопада 2018
У Києві представили одяг для української учасниці «Міс Світу» (фото)
Вартість вечірнього вбрання - $ 10 тис., а на створення пішло близько 500 годин.
news-image

Міс Україна Леоніла Гузь представила наряди, в яких вона буде дефілювати на конкурсі Міс Світу, а також надягати на прийоми і заходи, на яких передбачено появу учасниць, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Головним у цій колекції звичайно ж є вечірнє сценічне вбрання, яке для нашої учасниці створила дизайнер Катерина Лукашина. Воно називається "Кришталевий ефект або блиск діаманта".

Як зізналася Катерина – вартість вбрання $ 10 тис., а на створення пішло близько 500 годин.

Крім цього вбрання представили плаття-вишиванку "Сиалия", зшите для конкурсу національних костюмів. Головним символом вишивки є троянда – символ чистоти, любові, краси і милосердя. Рожевий колір – символ кохання, молодості і романтики.

Доповнює плаття-вишиванку пояс з китицями. Завершує національний образ ексклюзивний вінок, створений дизайнером Лесею Патокою. Аксесуар виготовлений вручну і є сучасною інтерпретацією традиційного святкового українського вінка.

 

 

Нагадаємо, перемогу на конкурсі "Міс Україна-2018" 20 вересня здобула 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва. Дівчину обрали з 24 дівчат зі всієї України. Однак після фіналу конкурсу в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Дідусенко не відповідає вимогам конкурсу. Організатори конкурсу вирішили переобрати переможницю. Новою володаркою титулу та корони "Міс Україна" стала Леоніла Гузь.