Суспільство
2 листопада 2018
Син Оксани Білозір очолив велику держкомпанію
Співачка Оксана Білозір - нардеп від БПП, а також кума президента Петра Порошенка.
news-image

Син співачки, нардепа і колишнього міністра культури Оксани Білозір Андрій став виконуючим обов'язки гендиректора національної акціонерної компанії "Украгролізінг". Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів від 31 жовтня №803-р, передає «Є!» із посиланням на УП.

"Призначити Білозіра Андрія Ігоровича виконуючим обов’язки генерального директора Національної акціонерної компанії "Украгролізинг" до призначення в установленому порядку генерального директора зазначеної Компанії", - йдеться в документі.

Під розпорядженням стоїть підпис прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Білозіру 36 років, раніше був депутатом Київської міської ради.

Як пише Lb.ua, згідно з декларацією за 2017 рік, Білозір є бенефіціарним власником компанії-постачальника запчастин до імпортної сільськогосподарської техніки "Артагро", рекламної компанії "Овербренд" і підприємства з ремонту і технічного обслуговування електроустаткування "ЖЛК Будпласт". Також володіє майновим авторським правом на музику його батька - композитора, народного артиста України Ігоря Білозіра.

"Украгролізинг" займається наданням у фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки та обладнання для сільського господарства. До складу НАК входять підприємства технічного обслуговування, матеріально-технічного постачання і машинно-технічні станції.

Компанія входить до приватизаційного списку.

Оксана Білозір - кума президента Петра Порошенка, вона хрестила доньок нинішнього голови держави. Також вона є нардепом від Блоку Петра Порошенка.

Читайте також: Хакери виставили на продаж дані 47 тисяч українців-користувачів Facebook