Україна
10 листопада 2018
Розслідування вбивства Шеремета не дало результату - Луценко
Слідство до цього часу не вийшло на виконавців вбивства.
news-image

У розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета правоохоронна система України досі не дала жодного результату. Про це розповів генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі каналу "Прямий". Очільник ГПУ у п'ятницю ввечері сказав, що слідство до цього часу не вийшло на виконавців вбивства. 

"У справі Шеремета немає навіть виконавців … Дійсно, я визнаю, вся правоохоронна система поки що не дала результату. З іншого боку, не потрібно очікувати чудес в окремо взятій країні", - сказав Луценко.

Як повідомляв УНІАН, у червні Луценко визнавав відсутність серйозного результату в розслідуванні вбивства Павла Шеремета. 20 липня речник Генпрокуратури Андрій Лисенко заявив, що на даному етапі розслідування відпрацьовується чотири основні версії щодо мотивів скоєння вбивства Шеремета. Серед них - професійна журналістська діяльність, особисті неприязні стосунки, дестабілізація обстановки в Україні, помилка об'єкта (підірваний автомобіль належав цивільній дружині журналіста Олені Притулі).
Цього ж дня перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що поліція продовжує роботу над ідентифікацією особи, яка була зафіксована камерами відеоспостереження під час мінування автомобіля Шеремета.

Читайте також: В Харкові пенсіонер до смерті забив стільцем дружину (фото)
Читайте також: «Виродок! Покидьок!» - Вілкул і Гончаренко влаштували розбірки у прямому ефірі (відео)