Україна
11 листопада 2018
У Києві вшанували пам‘ять загиблих у військових конфліктах (фото)
Участь у церемонії взяли Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, Посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф, Посол Канади в Україні Роман Ващук.
news-image

У Києві пройшла урочиста церемонія з нагоди Дня пам’яті полеглих, який традиційно відзначають у країнах Британської Співдружності в день закінчення Першої світової війни. 

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

Під час заходу представники Посольств та Міністерства оборони України вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до могили Невідомого солдата в Парку Вічної слави. Участь у церемонії взяли Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, Посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф, Посол Канади в Україні Роман Ващук. Також під час церемонії пролунали вірші від учасників заходу та молитва за полеглими у війнах. У всіх гостей та учасників заходу на одязі була прикріплена квітка маку, що є символом вшанування пам`яті. 11 листопада 1918 року – день, коли було підписано Комп’єнське перемир’я – договір про припинення військових дій у Першій світовій війні. У Києві церемонія Дня пам’яті полеглих проходить шостий рік поспіль.

Читайте також: Через вибухи на складах покарали 20 генералів - Полторак
Читайте також: «Я розчавлю вас!» - кричав Путін на Порошенка, - мемуари екс-президента Франції