Політика
12 листопада 2018
Юрій Бойко підтвердив, що кандидатом від опозиції може стати Вадим Рабінович
«Опозиційна платформа - За життя» висуне єдиного кандидата на президентських виборах.
news-image

«Опозиційна платформа - За життя» підтримає Вадима Рабіновича як єдиного кандидата від опозиції, якщо партія «За життя» висуне його кандидатуру на з'їзді. Таку заяву зробив співголова «Опозиційного блоку», народний депутат України Юрій Бойко, повідомляється на сайті партії, передає «Є!»

«Ми готові згорнути свої амбіції і висунути реального єдиного кандидата від опозиції, щоб зламати сценарій влади. Якщо «За життя» висуне Вадима Рабіновича - ми підтримаємо ...»- зазначив політик.

Він підкреслив, що «Опозиційна платформа - За життя» обов'язково висуне єдиного кандидата на президентських виборах від політичних сил, які орієнтуються на електорат південного сходу і центру України. Остаточне рішення з цього питання буде прийнято на з'їздах партій найближчим часом.

«Ми об'єднали зусилля - «Опозиційний блок» і «За життя» - саме для того, щоб домогтися такого висунення і перешкодити чинній владі розіграти сценарій військової істерії в суспільстві.

Ми не дамо їм, тим, які вчепилися у владні крісла, продовжувати душити українців непомірними тарифами, податками.

Ми об'єдналися на платформі пошуку якнайшвидшого миру в Україні, припинення всіляких військових дій і нагнітання військової істерії, економічного геноциду, будівництва сильної і по-справжньому розвинутої України», - підкреслив співголова «Оппоблока».

Він також не виключив, що найближчим часом до «Опозиційною платформі - За життя» приєднаються ще кілька партійних структур.
«

Читайте також: Дві політичні сили оголосили про створення «Опозиційної платформи За життя»