Шоу-біз та культура
13 листопада 2018
Співачка Лоліта хоче, щоб її прах розвіяли в Україні
Артистка заповіла поділити її прах на три частини.
news-image

Російська естрадна співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в українському місті Мукачево, заповіла після смерті розвіяти частину її праху в Україні, передає «Є!» із посиланням на Антикор.

Як відомо, у 2017 році СБУ заборонило співачці в'їзд до України через гастролі у Криму.

За словами російського телеведучого Андрія Малахова, коли він був у відпустці в Болгарії, то заїхав в гості до Лоліти Мілявської, яка 14 листопада відзначить свій 55-й день народження.

Поспілкувавшись зі знаменитістю, телеведучий дізнався, що вона встигла скласти заповіт, в ньому   Мілявська   побажала розділити свій прах на три рівні частини.

"Лоліта розповіла, що заповіла розвіяти після смерті частину свого праху на вершині рожевої гори, що видніється з вікон її болгарського будинку, іншу - віддати на волю московського вітру в Ляліному провулку, де вона довго жила.

" А третю, - зітхнула Лола, - нехай відвезуть в Україну. Хоча б так я возз'єднаюся зі своєю батьківщиною", - процитував артистку Малахов.

Нагадаємо, після заборони на в'їзд в Україну Лоліта   Мілявська   неодноразово   намагалася оскаржити рішення СБУ, навіть зізнавалася, що йшла на обман. Після невдалих спроб потрапити до Києва, артистка скаржилася фанам, що не змогла приїхати на шкільний випускний доньки, яка навчалася в українській столиці.

Читайте також: Співачка Лоліта пообіцяла рекомендувати сайт СБУ любителям безплатного порно