Події
2 грудня 2018
У Києві психічно хворий зарізав двох жінок і викинувся з вікна (фото)
Правоохоронців викликали через повідомленні про падіння чоловіка з вікна багатоповерхівки.
news-image

У Києві на вулиці Васильківській 24-річний чоловік вбив двох жінок та вистрибнув з вікна 6-го поверху. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Правоохоронців викликали через повідомленні про падіння чоловіка з вікна багатоповерхівки. У квартирі на шостому поверсі, де було відчинене вікно, полісмени виявили тіла двох жінок з численними різаними пораненнями.

Слідчі опитали місцевих мешканців та встановили особу загиблого – ним виявився 24-річний чоловік, який проживав разом із матір’ю в одній із квартир та мав проблеми із психічним здоров’ям. У квартирі, з якої випав загиблий, виявили два тіла жінок із численними різаними пораненнями.

"З’ясувалося, що одна з жінок - 53-річна матір померлого. Особа іншої жінки встановлюється", - наголосили у поліції.

Після обшуків у помешканні виявили речові докази – ножі та сокиру зі слідами крові.

За фактом події слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 115 (Умисне вбивство) ККУ із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство. Наразі правоохоронці встановлюють мотиви вбивства жінок.

Як повідомлялося раніше, нещодавно у лісосмузі під Харковом вбили 15-річну дівчину. За висновками експертів, вона була задушена та зґвалтована. Поліція опублікувала фоторобот підозрюваного. 

Читайте також: Дружина дізналася, що її чоловік зібрався одружитися і зірвала весілля (відео)
Читайте також: На австралійському пляжі скат убив туриста