Світ
3 грудня 2018
В Букінгемському палаці прокоментували чутки про стосунки Кейт і Меган
У таблоїдах почали з'являтися чутки про рукоприкладство між герцогинями.
news-image

Букінгемський палац вперше прокоментував чутки про те, що між Меган Маркл і Кейт Міддлтон напружені стосунки, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Причиною появи подібних повідомлень у західних таблоїдах став переїзд Меган і принца Гаррі з Кенсінгтонського палацу, де вони мешкають з іншими членами королівської родини, до передмістя Лондона.

Офіційною версією переїзду є очікуване поповнення в родині герцога і герцогині Сассекських, у зв'язку з яким їм знадобиться більше простору. Однак інсайдери повідомляли ЗМІ про напружені взаємини то між принцом Гаррі та його братом принцом Вільямом, то про сварки між Меган і Кейт, нібито герцогиня Кембриджська незадоволена поведінкою "новенької".

Зокрема, серед нових повідомлень: нібито Кейт дала Меган ляпаса за те, що та грубо розмовляла з працівниками, які працюють на герцогиню Кембриджську.

Зараз Букінгемський палац вирішив покласти край цим чуткам, запевнивши, що між герцогинями ніколи не було нічого з того, про що пліткують у таблоїдах.

"Нічого подібного ніколи не було", - заявили у палаці, передає The Mirror.

Примітно, що раніше всі члени королівської сім'ї завжди ігнорували плітки у Мережі.

Нагадаємо, що поповнення у родині принца Гаррі і Меган очікується навесні 2019 року. Незабаром майбутні батьки переїдуть до королівської резиденції у Віндзорі - Фрогмор-хаус.

В новому будинку разом з парою також буде жити і мама герцогині, 62-річна Дорія Рагланд, яка буде допомагати їй з новонародженим малюком. Там їй виділять окремий флігель, щоб вона почувалася максимально комфортно. 

Читайте також: Стало відомо, що подарує Єлизавета ІІ Меган Маркл на Різдво